Zadruga u Hard Placeu

U subotu 02.06. legende hrvatskog punk rocka Zadruga po drugi put sviraju u klubu Hard Place. Zadruga je nekada davno zasvirala u Hard Place-u i bilo je “do jaja” tako da znamo da će Kreš i ekipa i njihove legendarne pjesme zasigurno razveseliti njihove mnogobrojne fanove, a zbog veličine prostora broj karata je ograničen. Možete ih nabaviti na šanku kluba svaki dan od 18 do 02 sata po cijeni od 40 kuna, a ak’ koja ostane na dan koncerta biti će isto 40 kuna! Za članove udruge Dobri Duh Rock’n’Rolla 50% popusta.

Iako su iza njih samo 3 albuma – „Od Blata Do Neba“ (Slušaj Najglasnije, 1993), „Hiti Se Na Pleča“ (Croatia Records, 1995), „A Kak Se Ne Bi Zval?“ (Croatia Records, 1998) još i danas neki novi klinci „pojačavaju vojsku fanova“ i dalje se na njihovim koncertima pjevaju veliki hitovi „Zagorski Tarzan“, „Meda i mljeka“, „Dva put po dva“, „Sraka“, „Koštala si me“, „Tan Du Gej“, „Dok bil sam mlad“, „Ti i ja, nebo i zemlja“ i naravno legendarne „Mala Čiči“ i „Hiti se na pleča“ uz koju Kreš „svira“ na motornoj pili. Krumpa, Niđo i Ico žestokom svirkom prate Kreša na vokalu (kojeg neki pamte i kao „zločesto dijete“ ili dogradonačelnika Zaboka), a njihovi koncerti (koji nažalost nisu tako česti) ostaju legende za prepričavanje.

Kultni zagorski punk rock band ZADRUGA, ove godine puni 22 godine na sceni i unatoč dugom stažu, još uvijek se deklariraju amaterskim rock bandom, iako su mnogi od njih učili svirati i na njihovim putevima gradili svoje karijere.

Ne propustite priliku vidjeti Zadrugu u intimnom prostoru Hard Place-a pa si zato nabavite ulaznicu na vrijeme.