Detour u subotu u Domu sportova

Pop sastav i to jedan od najvećih i najdugovječnijih na našim prostorima, Detour, koji je rasprodao Tvornicu, Vintage Industrial bag i Lisinski, napravio spektakl na Exitu i Sea Staru održat će ovog vikenda koncert u Domu sportova.
Četiri albuma čine ovu grupu bogato stvaralačkom. Porin za najbolju pjesmu godine i pop album dokazuju kvalitetu tih albuma, a koncert u Domu sportova će biti još jedna potvrda priznatosti kvalitete grupe. Pošto je dobro poznata činjenica da su nastupi grupe predivni i da upotpunjuju doživljaj onih melodičnih nota i riječi što se čuju na svakoj domaćoj radio postaji i uzimajući uz to u obzir rasprodanost nedavnih koncerata vrlo je lako zaključiti kako će Dom sportova ovoga vikenda kroz svoja vrata morati propustiti veliki broj ljudi.
Na koncertu će biti predstavljen peti studijski album „TourDetour“ na kojem pjesma „Skrivena“ plijeni najviše pažnje. Ime albuma predstavlja raznolikost kreacija koje je grupa ostvarila i spojila u ovu pravu poslasticu ljubitelja popa. Obećan je vizualni spektakl uz očekivani zvučni te kako bi cijela večer bila upotpunjena pojavit će se i mnogi gosti. Najavljeni grupe i gosti su: Ničim izazvan, Aljoša i Tonka iz grupe Pavel, Headoneast i Nipplepeople.
Ulaznice po cijeni od 90 kn još su dobavljive u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu, Dallas Music Shopu Rijeka
Tekst: Marin Jovanović