Antenat otvara petu sezonu Good Vibrationsa!

cover-antenatPeta sezona rock programa Good Vibrations otvorit će se u srijedu, 21. rujna u Vintage Industrial Baru, a zasvirat će Antenat kojem će to biti prvi nastup u Zagrebu nakon više od godinu dana  i dub/funk atrakcija Genetic Plant! Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a ako ih ostane zbog velikog interesa na dan će koštati 50 kuna.

ANTENAT je, nakon dva uspješna albuma, Subing (2006.) i Karavana (2008.), te bezbrojnih koncerata po Hrvatskoj i inozemstvu, predstavio u ožujku 2013. godine svoj novi i još uvijek aktualni album „Izlet“. Njime je  napravio izlet u novi zvuk, u nove glazbene pravce koji su obogatili njegov subreggae mozaik; izlet u live-svirku, jer novih 11 pjesama snimljeno je uživo; izlet u nove suradnje sa starim prijateljima: na albumu pjevaju Julien Bordier (bend Joke) i Ana Fabijanić, a violončelo svira Stanko Kovačić. Album je zavrijedio odlične kritike, a vrlo uspješna promotivna turneja tijekom prve polovice 2013. godine obuhvatila je dvadesetak gradova u Hrvatskoj i inozemstvu. Nakon promotivne turneje Antenat je paralelno uz rad na novom materijalu odsvirao niz nezaboravnih koncerata među kojima je onaj u Vintage Industrial Baru prije nepune dvije godine posebno ostao u sjećanju zagrebačkoj publici.
Facebook: https://www.facebook.com/Antenat-29692881604
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=z-QiN8G2yco

GENETIC PLANT je dub/funk bend, trenutno stacioniran u Zagrebu. Osnovan je u ljeto 2002. godine, ali se nakon višegodišnje pauze tek 2013. godine aktivno vraća na glazbenu scenu. Njihova glazba u sebi sadržava dub, reggae, funk, blues i rock elemente, a zbog originalnosti i jake autorske interpretacije publika je često imala poteškoća u svrstavanju te muzike pod određeni žanr (a što i samim članovima benda ponekad predstavlja problem). U skorije vrijeme očekuje se završetak snimanja prvog albuma, a kako će to sve skupa otprilike zvučati provjerite ovom prilikom u Vintageu!
Facebook: https://www.facebook.com/GeneticPlant
Soundcloud: https://soundcloud.com/user-377723703/sets/genetic-plant

Za DJ pultom po običaju vlada DJ Kneža. Početak je u 20:30.

Fb event: https://www.facebook.com/events/263898577333343/

Fan page: https://www.facebook.com/good.vibrations.zg/?fref=ts